lut_logo_tumblr
arrow

Klik på ikonerne for beskrivelse

  • Fællesskab knap
  • Nysgerrig knap
  • Alle knap


Vi er for alle!

Hos Let us Together er der plads til alle! Vi er et inkluderende fællesskab, hvor alle er velkomne. Vi mener, at det er forskelligheder, der gør os værdifulde som mennesker.

Vi er nysgerrige!

Nysgerrigheden for din passion driver Let us Together til at skabe et site, der giver plads til unikke interesser. Den energi og entusiasme, der ligger bag passionen, er noget, vi værdisætter højt og er nysgerrige efter at mærke mere til.

Vi er fællesskabende!

På Let us Together er det vigtigt, at du har mulighed for at dele lige netop din interesse, hvor sjælden den end er, med andre, der har samme passion som dig. Fællesskab tillægger vi stor værdi, og det kan skabes gennem websitet.

Samfundet ændrer karakter

Vi lever i en individualiseret verden, hvor samfundets sociale kultur gør, at mange oplever isolation og fremmedgørelse. Det virker som om, vi “har nok” i os selv. Denne indstilling kan blandt andet skyldes, at vi lever i et medie-, forbruger- og vidensamfund, hvor vi skal perfektionere, uddanne os gennem livslang læring og iscenesætte os selv.
Der er også andre aspekter, som kan spille ind, her refereres til det ændrede familiemønster. Mange forældre er udearbejdende, og antallet af skilsmisser stiger. Vi lever generelt i en travl verden, hvor mange mennesker, gamle som unge, føler sig isolerede.
Følgevirkningerne kan være, at vi ofte bliver ensomme og fremmedgjorte, og i værste fald kan dette medføre sygdom, misbrug og selvmord.

Vi lever i en verden, hvor:

460.000 er på lykkepiller.

10.000 forsøger at begå selvmord, og det lykkes for ca. 700 hvert år.

Hver fjerde ung er meget ensom.

Da mennesket er et socialt skabt væsen, ønsker vi derfor at understøtte og forbedre de sociale relationer, så sundhed, trivsel og livskvalitet styrkes gennem fællesskaber.

Et socialt website, der skaber muligheder
Let us Together adskiller sig fra andre sociale sites ved ikke at tage udgangspunkt i brugernes eksisterende netværk, men derimod i idéen om at skabe nye relationer igennem fælles interesser. Det er for alle over 15 år.

Missionen er at understøtte og forebygge menneskets mentale sundhed og trivsel gennem de sociale relationer. På Let us Together får brugerne mulighed for at søge efter andre mennesker med samme interesser, da vi tror på, at interesser er fællesskabende. Brugerne kan her skabe og udvide deres netværk ud fra behov, interesser, demografi og geografi. Der er således mulighed for at søge lokalt og finde ligesindede i ens nærområde, der netop har samme interesser som en selv.

Fællesskaber kan dermed blive skabt gennem interesser såsom ridning, golf, rejser, madklubber, biografture mv. Vi hjælper med at understøtte den enkelte i at skabe mere vedkommende relationer gennem meningsfulde interesser, hvilket bidrager til at skabe større livskvalitet.

Derfor har vi skabt et website, der kan skabe og understøtte sociale relationer på baggrund af fælles interesser. Let us Together er derfor en oplagt mulighed for at søge nye bekendtskaber ved at samles om interesser og dermed være med til at videreudvikle samfundet og bekæmpe fremmedgørelse og ensomhed. Hvis du vil læse om flere fakta, som vedrører effekterne af samfundsudviklingen, så
klik her…